Butlletí Família i Escola
Departament d'Ensenyament
Gener 2017 #10

Prevenir i detectar l’assetjament

En aquesta guia trobareu informació i recursos per saber què és l'assetjament, com detectar si el vostre fill o filla el pateix i com podeu fer-hi front

Llegiu-ne més
shadow bottom
El valor de l'esforç

Potenciar aquest valor des de casa ajudarà els fills a prendre consciència de les seves capacitats i ampliar-les al màxim. També els donarà eines per vèncer i superar els obstacles en els diferents àmbits de la seva vida.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Les bones lectures poden deixar empremta

Per afavorir el gust per la lectura, llegiu-los contes en veu alta quan són petits i comenteu-ne les il·lustracions. Ajudeu-los a triar lectures adequades a la seva edat i interesseu-vos pels llibres que llegeixen.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Què en penseu, del web Família i escola?

S'està preparant una nova versió del web i la vostra opinió és molt important.

Aquest qüestionari és molt ràpid de respondre i serà de molta utilitat per saber quines seccions considereu més importants.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Prova d'avaluació de quart d’ESO

Els dies 14 i 15 de febrer tots els alumnes de quart d'educació secundària obligatòria faran aquesta prova. L'avaluació és externa i permet, al centre educatiu, obtenir informació objectiva sobre l'assoliment dels objectius de l'etapa.

Llegiu-ne més
Educació socioemocional

Manteniu una actitud serena davant dels vostres fills? Afavoriu que comuniquin les seves emocions?

Amb aquesta enquesta podreu conèixer i reflexionar sobre com ensenyar els fills a reconèixer les emocions, a saber-les expressar i a saber-les gestionar de manera positiva.

Llegiu-ne més
Com podem fer l’acompanyament escolar a casa?

Aquest mòdul formatiu per a famílies està orientat a remarcar la importància d'implicar-se en el procés escolar dels fills perquè puguin assolir l'èxit escolar.

Llegiu-ne més
Alta | Baixa
Generalitat de Catalunya