Butlletí Família i Escola
Departament d'Ensenyament
Abril 2017 #13

Prova d'avaluació 6è de primària

Aquesta prova externa, comuna a tots els centres, té com a objectiu informar-vos sobre el grau d'assoliment de les competències bàsiques dels vostres fills.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Què són les altes capacitats?

La superdotació, el talent i la precocitat són tres tipus d’altes capacitats.

Aquesta guia us ofereix informació i recursos per detectar-les i per acompanyar els fills en el seu desenvolupament personal i escolar.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L'educació socioemocional

Ajudar els fills a identificar les emocions, a ser capaços de comunicar-les i a saber gestionar-les de manera positiva els permetrà relacionar-se millor. Desenvolupant l'empatia i l'assertivitat guanyaran confiança en si mateixos.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Temps d'organitzar l'estiu

Moltes entitats han obert el termini de preinscripcions per a les activitats d'estiu: intercanvis, campaments, estades o voluntariats són activitats que permetran, als vostres fills, conèixer gent nova, treballar valors, aprendre a conviure… durant les seves vacances.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Recuperar-se del cansament

Afavoriu que els fills disposin d'estones de descans al llarg del dia? Aquests moments de relaxació són necessaris per recuperar-se del cansament físic, mental i emocional. Aquesta enquesta us pot servir per promoure hàbits de descans en els vostres fills.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Les xarxes socials

Els vostres fills es comuniquen i es relacionen a través de les xarxes socials de manera natural. Ajudeu-los a fer un ús assenyat i responsable d’aquestes eines: protegir la seva identitat, aturar i denunciar usos inadequats, combinar-les amb altres activitats no tecnològiques...

Llegiu-ne més
shadow bottom
Twitter Facebook Imprimeix
Alta | Baixa
Generalitat de Catalunya