Butlletí Família i Escola
Departament d'Ensenyament
Setembre 2017 #16

Novetats del curs 2017-2018

Actuacions prioritàries del Departament d'Ensenyament per al nou curs

Llegiu-ne més
shadow bottom
Orientacions i recursos per parlar dels atacs terroristes del 17A amb els fills

El posicionament i la gestió de la informació que en feu és cabdal per acompanyar els fills a gestionar les seves emocions i inquietuds

Llegiu-ne més
shadow bottom
Ja ha començat el curs

El setembre és el mes de la transició; els fills s’acomiaden de les vacances, però s’il·lusionen amb la idea de retrobar-se amb els amics i tornar poc a poc a les rutines escolars. Consulteu aquests consells per ajudar-los en l’adaptació al nou curs que tot just comença.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Calendari escolar

Consulteu les indicacions respecte els horaris i períodes de vacances. Informeu-vos també de les festes locals i dels tres dies festius de lliure disposició que poden triar els centres.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Acompanyament escolar a casa

En aquest mòdul autoformatiu per a pares i mares trobareu orientacions per fer l'acompanyament escolar dels fills a casa. Aquest espai de trobada té el valor afegit de permetre l'intercanvi d'experiències i l'aprenentatge entre iguals.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Trieu plegats les activitats extraescolars

L'educació no formal ajuda els fills a desenvolupar i aprofundir en les seves destreses i habilitats. Més enllà del reforç escolar, de ben segur trobareu una oferta adaptada als gustos i necessitats dels vostres fills.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Twitter Facebook Imprimeix
Alta | Baixa
Generalitat de Catalunya