Butlletí Família i Escola
Departament d'Ensenyament
Gener 2018 #20

Avaluació externa de 4t d’ESO

La prova és de caràcter informatiu i orientador sobre l'assoliment de les competències i coneixements bàsics dels alumnes en acabar l'etapa. Aquest any es farà el 6 i 7 de febrer.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Joves i xarxes socials

L'atractiu de les xarxes socials és indiscutible. Aquest mòdul formatiu us ajudarà a sensibilitzar els fills perquè en facin un ús positiu, responsable i segur, que els protegeixi dels riscos que aquestes poden comportar.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El dol

Els processos de dol formen part de la vida i s'han d’entendre com a normals. Cal oferir als fills estratègies per poder integrar les pèrdues com un procés natural.

Llegiu-ne més
shadow bottom
De nens o de nenes, encara?

Els prejudicis sexistes es van superant poc a poc. Des de la família podeu promoure la igualtat de gènere i transmetre un model equitatiu que garanteixi les mateixes oportunitats als fills i filles.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Responsabilitat

Aquest valor, associat al compromís i al respecte, implica prendre decisions i assumir-ne les conseqüències. Aquest qüestionari us pot ajudar a reflexionar sobre com fomentar-lo en els fills.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Trastorn per dèficit d’atenció amb hiperactivitat (TDAH)

El TDAH afecta entre un 3% i un 7% de nens i joves en edat escolar. Si els trets s'observen en tots els entorns, cal comentar-ho amb el tutor o amb el pediatra.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Twitter Facebook Imprimeix
Alta | Baixa
Generalitat de Catalunya