Butlletí Família i Escola
Departament d'Ensenyament
Octubre 2018 #27

Consell escolar

Les famílies teniu el dret a participar en el funcionament del centre mitjançant el consell escolar. Aquest curs hi ha eleccions per escollir els vostres representants. Aquí trobareu tota la informació per participar-hi.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Menjadors escolars

El Departament d'Ensenyament prepara un nou decret per regular els menjadors escolars. L'objectiu és millorar el servei, reforçar el caràcter educatiu i garantir la participació de les famílies. Consulteu tot el que cal saber sobre el nou decret.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Activitats extraescolars

Estan organitzades pels mateixos centres educatius i es fan fora de les hores de classe. Aquests consells us ajudaran a triar l’activitat més adequada per als vostres fills i filles.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Igualtat de gènere

És important educar en la igualtat i reconèixer les capacitats de cada infant i jove, independentment del seu sexe. Transmetre uns valors d'igualtat és el primer pas per aconseguir una societat més respectuosa amb tothom.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L'ús i abús de les tecnologies digitals

Les eines informàtiques i dispositius digitals que fem servir són molt útils però hem de vigilar l'ús que fem i no abusar-ne. Amb aquesta enquesta podeu reflexionar sobre com educar els vostres fills en l'ús de les tecnologies.

Llegiu-ne més
shadow bottom
La importància de l'esmorzar

L'esmorzar és l'àpat més important del dia, ja que aporta els nutrients necessaris per afrontar el dia amb energia. Mireu aquesta proposta de menú per als esmorzars de la setmana a casa i a l'escola.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Consum responsable

Vivim en una societat orientada al consum, i hem de tenir present les nostres necessitats i no deixar-nos portar pel consumisme exagerat.

Aquesta proposta formativa us ajudarà a promoure el consum responsable en els vostres fills i filles.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Twitter Facebook Imprimeix
Alta | Baixa
Generalitat de Catalunya