Butlletí Família i Escola
Departament d'Ensenyament
Febrer 2016 #3

Salutació de la consellera

Missatge de benvinguda i presentació del web 'Família i Escola' a càrrec de la consellera del Departament d'Ensenyament, Sra. Meritxell Ruiz.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Prevenció i detecció de l'assetjament

El 29% dels alumnes que pateixen assetjament escolar no ho comuniquen a la família. En aquesta guia podeu trobar informació i recursos per saber què és l'assetjament, com detectar si el vostre fill en pateix i com podeu afrontar-lo.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L'alimentació

Com podeu fomentar en els fills hàbits d'alimentació saludables? Escolteu les recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Orientació

Els fills necessiten el vostre suport i acompanyament a l'hora d'escollir el seu futur acadèmic o professional. Escolteu-los i feu-los costat en aquest procés.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Ús i abús tecnologies

Les tecnologies han donat lloc a noves maneres de comunicar-se, relacionar-se i, fins i tot, divertir-se. Cada vegada nens i joves les utilitzen més i no sempre amb bon criteri. Amb aquest mòdul formatiu per a famílies podreu reflexionar sobre com educar-ne els fills en l'ús i prevenir-ne abús.

Llegiu-ne més
Lectura

La lectura és fonamental en el procés de coneixement i de maduració personal dels fills. Els desperta interessos, els desvetlla la creativitat i la fantasia i els proporciona nous coneixements. Un bon nivell de lectura afavoreix el rendiment escolar. Llegiu les recomanacions per desvetllar el gust per la lectura en els fills.

Llegiu-ne més
Enquesta d’autoconeixement per a pares i mares

La vostra tasca educadora, l'acompanyament escolar a casa i la participació en el funcionament del centre són cabdals perquè el vostre fill assoleixi l'èxit acadèmic. Contesteu aquest qüestionari per conèixer els vostres punts forts i febles.

Llegiu-ne més
Alta | Baixa
Generalitat de Catalunya