Butlletí Família i Escola
mono
Departament d'Ensenyament
Abril 2016 #4

Preguntes més freqüents

Teniu dubtes dels estudis dels vostres fills?

Consulteu aquest espai on hi ha informació de totes les etapes educatives i sobre aspectes tan diversos com el currículum, l'avaluació, la participació o el suport a la família.

Llegiu-ne més
shadow bottom
El valor de l’esforç

Per assolir objectius en qualsevol àmbit de la vida és necessari esforçar-se. En aquest vídeo trobareu recomanacions per ajudar els vostres fills a desenvolupar aquest valor i treure el màxim profit de les seves capacitats.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Prevenció i detecció de conductes d’odi i discriminació

Sabeu que la xenofòbia, l'homofòbia o la transfòbia són conductes d'odi i de discriminació? Aquesta guia us oferirà informació i recursos de com prevenir i detectar aquestes conductes en els fills.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L’activitat física

La pràctica regular d¡activitat física fa que nens i joves creixin sans. Contribueix també a millorar-ne l'equilibri psicològic, la socialització i el rendiment escolar. Consulteu les orientacions per fomentar que els fills en facin. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
Mòdul de formació d’acollida a les famílies refugiades

No podem tancar els ulls davant de la situació tant difícil que estan vivint els refugiats. Aquestes activitats us ajudaran a sensibilitzar els fills i a educar-los per conviure en una societat plural, sense prejudicis respecte de les persones immigrades.

Llegiu-ne més
Enquesta sobre el descans

Els vostres fills necessiten descansar per anar a l'escola en condicions òptimes per a l'aprenentatge i així tenir un bon rendiment escolar. Contesteu aquest qüestionari per conèixer si les vostres actuacions afavoreixen el seu descans.

Llegiu-ne més
Altres activitats de lleure

El lleure com a diversió i descans pot ser, a més, un espai educatiu per als vostres fills, on poden desenvolupar diverses capacitats i valors, i aprendre a conviure.

Llegiu-ne més
Alta | Baixa
Generalitat de Catalunya