Butlletí Família i Escola
Departament d'Ensenyament
Octubre 2016 #7

Tots hi estem convocats!

Enguany hi ha eleccions als consells escolars dels centres educatius. No deixeu passar l'oportunitat de participar en aquest procés democràtic. Recordeu que en el consell escolar es prenen decisions que us afecten directament.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Què cal saber sobre les eleccions als consells escolars?

Consulteu la infografia amb les dades més destacades.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Qui cuina a casa?

Compartiu o us repartiu les tasques de casa? La societat sovint ofereix una imatge molt estereotipada dels rols de pare i de mare. Des de la família podeu afavorir l'educació per a la igualtat de gènere, i transmetre un model equitatiu que garanteixi, als fills i a les filles, les mateixes oportunitats.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Les activitats extraescolars a debat

El debat sobre les activitats extraescolars s’obre cada inici de curs: Quantes n'haurien de fer? Quant temps han de durar? Quines són més apropiades? En aquest apartat podeu trobar la resposta a aquesta i altres qüestions.

Llegiu-ne més
shadow bottom
L'hàbit lector desperta l'empatia

A banda dels beneficis acadèmics i d'aprenentatge, la lectura permet als vostres fills viure i entendre els estats emocionals d'altres persones. L'hàbit lector pot ser un bon instrument per reforçar el valor de l'empatia en els fills.

Amb aquesta enquesta podreu conèixer i reflexionar sobre com afavorir l'hàbit lector dels vostres fills.

Llegiu-ne més
A respectar, se n'aprèn

Podeu educar els fills a respectar la diferència i a tenir una ment oberta que els permeti lliurar-se de prejudicis i relacionar-se positivament.

Aquesta proposta formativa per a famílies us ajudarà a treballar i promoure el valor del respecte en els vostres fills.

Llegiu-ne més
Normativa

Resolució ENS/2172/2016, de 13 de setembre, per la qual s'estableix el calendari del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics

Llegiu-ne més
Alta | Baixa
Generalitat de Catalunya