Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 
 
 
Com saber
 
 
Causes
 
 
Idees falses
 
 
Converses

Recursos i eines

 
 • El defensor d'infants i adolescents del síndic de Greuges de Catalunya  

  En aquesta pàgina podeu trobar informació sobre els drets dels infants i joves, enviar queixes, fer preguntes o expressar opinions.

 • Violència entre iguals: bullying  
  Article sobre assetjament publicat el 18 d'octubre de 2012 a l'espai web de la FaPaC, Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes dels centres educatius públics de Catalunya.
 • El maltrato entre escolares  
  Guia per a pares i mares elaborada pel Defensor del Menor de la Comunidad de Madrid. Amb aquesta guia es pretén difondre aspectes teòrics i pràctics de la convivència entre iguals, assenyalant la rellevància que les famílies estiguin atentes a les relacions afectives, emocionals i de tracte quotidià dels fills amb els amics i companys.
 • Maltrato entre escolares. Información para padres de familia  
  Document elaborat pel Ministeri d'Educació d'Austràlia adreçat a famílies i en el qual podeu trobar informació sobre l'assetjament, la seva prevenció, la detecció i com actuar.
 • BullingUK  
  Espai web en anglès amb informació detallada sobre l'assetjament i el ciberassetjament. Cal destacar que també podeu trobar una llista d'advertiments legals per a pares i alumnes.
 • Kidshealth  
  Espai web amb nombroses orientacions sobre la salut dels infants i el seu desenvolupament. Hi ha àrees específiques per a infants i famílies. En l'àrea de famílies podreu accedir a un apartat que tracta l'assetjament, què és, quins són els senyals d'alarma...
 • Educacontes  

  En aquest apartat del blog trobareu un recull de contes sobre assetjament.


Referències bibliogràfiques

CASTELLS, Paulino (2007). Víctimas y matones. Claves para afrontar la violencia entre niños y jóvenes. Barcelona. Ediciones CEAC

Data d'actualització: 26.11.2012