Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 
 
 
Com saber
 
 
Causes
 
 
Idees falses
 
 
Converses

Recursos i eines

 
 • Internet Segura  

  En aquest apartat del web de la XTEC s'ofereixen recursos agrupats en diferents categories: vídeos, jocs, preguntes freqüents i documentació, així com un formulari on podeu adreçar preguntes a títol individual.

 • Mossos d'Esquadra - Internet Segura  

  El Departament d'Interior ha elaborat un pla per prevenir la ciberdelinqüència en l'àmbit dels adolescents i els joves, amb l'objectiu d'informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials. També trobareu consells per a un ús adient i segur de la xarxa Internet, i oferir un canal de contacte entre la policia i els pares, els educadors i els joves.

 • Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCat)  

  L'APDCat té l'encàrrec del Parlament de Catalunya de vetllar pel compliment del dret a la protecció de dades personals i d'accés a la informació que hi està vinculada. També ofereix un servei de consultoria personalitzat a les institucions que són dins el seu àmbit de competència i que volen adequar la seva actuació a la normativa de protecció de dades.

 • Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT)  

  Organisme que treballa per garantir la seguretat de les empreses i les administracions públiques i de les famílies en tant que ciutadans.

 • Pantallas amigas  

  Espai web que promou l'ús segur i saludable de les noves tecnologies i el foment de la ciutadania digital responsable en la infància i l'adolescència.

 • Alerta en línea  

  Web del Govern dels Estats Units amb materials didàctics de diferents tipus sobre seguretat a Internet entre els menors adreçat als pares i mares, als alumnes i als professors.

 • Vídeos sobre Internet segura  

  Aquesta secció del web de la XTEC del Departament d’Ensenyament ofereix una selecció de vídeos de diversos webs sobre els bons usos d'Internet.