Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 
 
 
0-3 anys
 
 
3-6 anys
 
 
6-12 anys
 
 
12-18 anys
 
 
Converses

Recursos i eines

 
 • Internet segura a l'edu365  

  Aquest espai web del Departament d'Ensenyament ofereix jocs, vídeos i manuals adreçats a infants i adolescents per tractar els temes relacionats amb la seguretat a Internet, la protecció de les dades personals i consells per a un bon ús de la tecnologia.

 • Centre d'Internet + segura  

  En la pàgina del Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT) trobareu recursos variats adreçats a pares, mares i fills sobre la navegació responsable per Internet, l'ús de xats i jocs en xarxa, la responsabilitat a Internet o la protecció de dades, entre d'altres.

 • Menors i joves  

  L'Autoritat Catalana de Protecció de Dades ofereix aquest espai amb informació per minimitzar els riscos en navegar per Internet.

 • Internet, aplicacions, ordinadors i dispositius  

  En el web dels Mossos d'Esquadra podeu trobar informació d'interès i consells per a un ús adient i segur d'Internet.

 • Protecció dels menors en l'entorn digital  

  Aquest díptic del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) proposa un decàleg per ajudar els fills a utilitzar les tecnologies digitals sense riscos.

 • Com t'impliques en l'educació digital dels fills i filles?  [PDF, 3,32 MB ]

  En aquesta guia editada per l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona (IMEB) podeu trobar informació i orientacions concretes per educar els fills en edat escolar en tots els aspectes relacionats amb les tecnologies digitals.

 • Internet segura - Vídeos  

  En aquest apartat de la XTEC s'ofereix un recull de vídeos per fer adonar els fills d'alguns dels riscos que comporta fer mal ús d'Internet.

 • Guia "Prevenció de l'addicció a les pantalles"  

  En aquesta guia pràctica editada per la Xarxa Assistencial Universitària de Manresa podeu trobar consells i recomanacions per educar els fills en un ús segur i positiu de la tecnologia.