Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 
Inici  > Recomanacions  > Descans i rendiment escolar

Descans i rendiment escolar


El descans, una fàbrica d'energia i rendiment

Els vostres fills necessiten gaudir d'un bon descans per poder donar resposta a totes les activitats que fan al llarg del dia i per afavorir un bon rendiment escolar. El descans és el temps que dediquen a compensar l'esforç diari i a recuperar l'equilibri físic i psíquic. Els infants i joves descansen quan dormen, però també quan escolten música, passegen, xerren en família o simplement canvien d'activitat.

Hi ha diversos tipus de cansament: el físic, el mental i l'emocional. Si els vostres fills no descansen prou, poden reaccionar amb conductes inadequades, mostrar-se nerviosos, irritables, dispersos, adormits, amb baix nivell d'atenció,... i el seu rendiment escolar, per tant, es pot veure afectat.

Un bon descans és imprescindible perquè els vostres fills vagin a l'escola en unes condicions òptimes que els ajudin a assolir l’èxit en les tasques escolars.

Podeu consultar la distribució de les hores de son i les orientacions sobre la distribució horària d'activitats diàries en cada franja d'edat.


Data d'actualització: 17.11.2011